Raw Crea Power 0.600

25,00 лв.
С вкл. данък

Raw Crea Powder е 100% чист микронизиран креатин монохидрат. Микронизирането на монохидрата дава по-висока усвояемост от организма, което премахва всякакви стомашно чревни проблеми при някои индивиди с чувствителен стомах. Най-изследваната и доказана хранителна добавка в историята на хранителните добавки.

Количество
Наличен Продукт

Raw Crea Powder е 100% чист микронизиран креатин монохидрат. Микронизирането на монохидрата дава по-висока усвояемост от организма, което премахва всякакви стомашно чревни проблеми при някои индивиди с чувствителен стомах. Най-изследваната и доказана хранителна добавка в историята на хранителните добавки.

Ползи на RAW CREA POWER:

  • Подобрява възстановяването.
  • Сила и издръжливост.
  • Мускулен обем.
  • По-добра усвояемост.

В началото на 90-те години креатин монохидратът предизвика истинска революция в света на спортните добавки, като за пръв път постигна подобни на стероидите резултати по естествен път.

Креатинът в мускулите е отговорен за снабдяването с фосфатни групи за регенериране на изразходения АТФ и по този начин служи като резерв от клетъчна енергия за мускулните контракции. Освен това, креатинът е в състояние да увеличи клетъчния обем и така да предизвика засилен синтез на протеин за мускулите.

В стотици клинични изследвания креатин монохидратът доказа, че увеличава общия креатинов запас в мускулите, който се състои от свободен креатин и креатин фосфат. Това увеличение води до нарастване на мускулната маса и сила, както и до повишаване на спортните резултати. Не трябва да се пренебрегва и положителният ефект върху здравето, дори и при неспортуващи хора.

 Начин на прием:

Започнете употребата на креатина със зареждаща фаза: през първите 5 дена приемайте дневно 4 дози креатин, съчетани с 20 - 40 g бързи въглехидрати, всичко това разтворено във вода . Разпределете приемите на равни интервали от време ( през 4 часа )

След този период е достатъчно да приемате половината от това количество, за да поддържате нивото на креатин в мускулите.

Желателен е приемът на гладно, предимно след тренировка, в комбинация с прости въглехидрати.

Ползвайте 400 мл течност за 5 грама креатин, за да получите добър разтвор.

Погрижете се по време на употребата на креатина да сте винаги добре хидратирани.

Съдържание в 1 доза (5 гр.):

Креатин монохидрат (1 чаена лъжичка прах): 5000 mg

Опаковка:

600 гр.

Количество в 1 доза:

5 гр.
 

ВНИМАНИЕ!

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.

37 Артикула

No customer reviews for the moment.

close Shopping Cart

Регистрация

Създаването на нов профил прави изживяване в сайта още по-приятно и лесно! Чрез него ще имате достъп до вашите любими продукти, много подаръци, промо кодове и още много възможности!