obqvabg.com

BRAIN HEALTH 60TAB

Нов продукт

С покупката на този продукт, можете да съберете до 51 точки за лоялност. Общо за количката Ви 51 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.02 лв.


Повече информация

Концентрирай се!

Brain Health има уникално действие върху мозъчното кръвообращение. Подходящ при умствена и физическа умора. Повишава менталната енергия. Повишава концентрацията и креативността.

Съдържание: 60 табл. по 100 mg.

Brain Health има действие върху мозъчното кръвообращение, което повишава притока на кислород, глюкоза и важни хранителни вещества в мозъка. В резултат на това благоприятно се повлияват мозъчните функции като: концентрация, креативност, бдителност, комбинативност и други.

Какво е важно да знаем за Брейн Хелт?
Брейн Хелт е 100% натурален продукт без странични действия.
Как действа Брейн Хелт?

Брейн Хелт по естествен път повишава притока на кислород, глюкоза и други хранителни вещества в мозъка.

За кого е подходящ Брейн Хелт?
Брейн Хелт е подходящ за лица над 18-годишна възраст. Няма странични ефекти.
Съставките на Брейн Хелт:

ГАБА аминобутерична киселина (GABA): аминокиселина, която действа като невротрансмитер в ЦНС (Централна Нервна Система). Тази аминокиселина предизвиква релаксация при стрес, а освен това и намалява тревожността. Ниската активност на ГАБА аминокиселината води до: тревожност, стрес, паник атаки, безсъние, главоболие, Паркинсон и други. ГАБА стимулира нормалното предаване на нервните импулси.

НИАЦИН (Niacin):

Ниацинът е водноразтворим витамин от групата на В-комплекса, но е доста по-устойчив от останалите витамини-В. Намира се под две форми – никотинова киселина и ниацинамид, които имат еднаква витаминна активност. Чрез оползотворяване на аминокиселината триптофан, организмът сам може да произвежда ниацин.
Работейки синергично с тиамин (витамин В1) и рибофлавин (В2) ниацинът спомага за усвояването на въглехидратите, захарите и скорбялата. Като коензим витаминът е нужен за „дишането“ на клетките. Ниацинът играе важна роля за синтеза на полови хормони (естроген, прогестерон, тестостерон), както и на кортизон, инсулин и тироксин. Облекчава главоболието при мигрена, подобрява кръвообръщението, снижава високото артериално налягане и намалява пристъпите на диария.
За бодибилдърите този витамин е важен, тъй като той увеличава енергията чрез правилно усвояване на храната. Не е за подценяване и ролята му при поддържането на добър вид на кожата, което за състезатели е от изключителна важност. Освен това той снижава нивото на холестерола и триглицеридите.
На основание на редица изследвания е изказано мнение, че дефицита на ниацин в организма възниква при въздействие на комплекс от фактори като ниско съдържание на никотинова киселина в храната, недостатъчно съдържание на триптофан, ниска употреба на белтък с небалансиран състав на аминокиселини и наличие в зърнените култури на никотинова киселина в неусвояема форма. Недостигът на този витамин може да доведе до редица заболявания като пелагра, дерматит, както и депресивни състояния и други психични смущения. Леките симптоми на ниацинов дефицит са раздразненителността на кожата, психическата нервност и безпокойство. Взимането на суплемент е най-подходящо да става непосредствено преди или след хранене.
Най-добри естествени източници на ниацин са бирената мая, пилешките гърди, череният дроб, заешкото месо, фъстъците, яйцата и други.
Никотиновата киселина и никотинамид не само постъпват с храната, а могат да се образуват в организма за сметка на ендогенния синтез от триптофан. При това от 60 мг. L-триптофан се образува 1 мг. никотинова киселина. Това става в случаите, когато в човешкият организъм има достатъчно количества витамини В1, В2 и В6.

Как се приема Брейн Хелт?

1 таблетка дневно. При необходимост дозата може да бъде увеличена до 2-3 таблетки дневно.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Отзиви

Напишете отзив

BRAIN HEALTH 60TAB

BRAIN HEALTH 60TAB

В следната категория има още 30 продукта: